coaching

Het bijhouden van de wereld om ons heen kan soms overweldigend zijn, en dit zorgt er vaak voor dat we de beste versie van onszelf blijven najagen.

De Vision Forward coaching diensten zijn een expeditie in persoonlijke innovatie. Onze coaching diensten verschaffen onze klanten en kandidaten de tools en inzichten die absoluut noodzakelijk zijn om de beste te worden die ze kunnen zijn.

Om wat voor reden dan ook is het soms moeilijk om door de bomen het bos te kunnen zien. Tegenwoordig ligt de focus vaak zodanig op de details dat we het grotere plaatje niet meer zien. Tijdens dit proces wordt er een begrip gecreëerd van de vragen, bedenkingen, doelstellingen, en barrières die onze klanten mogelijk hebben, en daarna geven we ze alles wat ze nodig hebben om vol vertrouwen het heft weer in eigen handen te nemen. Niet alleen qua het werk wat ze doen, maar ook qua hun leven. En hun toekomst bij jou in de organisatie.

Persoonlijke innovatie is een interventie op het niveau van onbewuste overtuigingen, en dit biedt hen de aandacht, adviezen, en ankers die absoluut nodig zijn om échte verandering teweeg te brengen.

Daarnaast leren zij de nieuwe vaardigheden die ze nodig hebben om de continu ambitieuzer worden doelen te realiseren. Dit helpt zowel de werknemers, de werkgever, als de klanten.

Wij zorgen ervoor dat de mensen die jouw organisatie komen versterken door ons geworven, geselecteerd, en gedetacheerd worden. Wij vinden de juiste mensen voor de juiste job. Enthousiast en Betrokken.
Maar daar stopt het niet bij. Wij blijven hen trainen, coachen, en begeleiden zodat zij hun toegevoegde waarde voor jou, jouw organisatie, en jouw klanten continu blijven vergroten. Deze coaching is een onderscheidende factor in zaken doen met ons. Wij weten waar we het over hebben als het gaat om de continue ontwikkeling van mensen.

Benieuwd wat dit voor jouw business kan betekenen?

Laten we eens praten.

Klanten

Vertrouwd door het MKB en Corporates door heel Europa

Neem contact op

Ik wil informatie over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl