consultancy

 Waar staat jouw organisatie nu? Wat zijn de gebeurtenissen van de laatste paar jaren, die nog steeds een onbewuste invloed hebben op jouw mensen? Op jouw processen? Op jouw producten? We kijken samen naar de zaken die zijn gebeurd, en onderzoeken hoe deze nog van belang zijn in de huidige manier van werken in jouw organisatie.

Daarnaast kijken we ook waar je heen wilt met de organisatie. Waarom is de organisatie ooit begonnen? Wat was de purpose van het bedrijf? Waarom was het de moeite waard om er te gaan werken?

Natuurlijk kijken we ook naar de Doelen en Doelstellingen voor de komende aantal jaren, en hoe we gezamenlijk voor een snellere, efficiëntere, en effectievere realisatie van die Doelen gaan zorgen.
Wat is daarvoor nodig? Welke zaken staan er momenteel in de weg? En wat zijn de gevolgen voor jou, en voor de organisatie, als het zo blijft als het is?

Samen onderzoeken we op welke vlakken efficiëntere manieren bestaan die jouw organisatie gaan brengen waar je heen wilt.

Ons netwerk is inmiddels gigantisch. Wanneer we helder hebben waar jij heen wilt met jouw organisatie, gaan we een plan maken.

Welke innovatiemogelijkheden zijn van toepassing? Welke technologieën worden er ontwikkeld, die voor jou en jouw klanten nuttig zijn? Welke investeerders hebben ervaring met jouw visie?

Vision Forward Advisory als strategisch partner faciliteert het samenkomen van jouw organisaties met andere partijen (investeerders, start-ups, scale-ups, en corporates) zodat er een grote win-win-win situatie ontstaat waar iedereen voordeel van heeft en groeit. 

Eén ding weten we zeker: Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, dan krijg je ook de resultaten die je altijd gekregen hebt.

Benieuwd wat dit voor jouw business kan betekenen?

Laten we eens praten.

Klanten

Vertrouwd door het MKB en Corporates door heel Europa

Neem contact op

Ik wil informatie over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl