consultancy

Wie de grootste wereldspelers van 40 jaar geleden afzet tegen die van vandaag, slaat stijl achterover. Zeven van de tien topbedrijven waren destijds startups of bestonden nog niet eens. Slechts enkele oude giganten spelen vandaag nog een rol van betekenis. Nieuwe topbedrijven kenmerken zich door:

  • Een totaal andere manier van marktbenadering, gedreven door technologisch inzicht
  • Het binden en behouden van toptalent

Waar staat úw organisatie nu? Wat zijn de gebeurtenissen van de laatste jaren, die nog steeds een onbewuste invloed hebben op uw mensen, processen en diensten?

We kijken samen naar de zaken die zijn gebeurd en onderzoeken hoe deze nog van belang zijn in de huidige manier van werken in uw organisatie. Daarnaast kijken we ook waar u heen wilt met het bedrijf. Waarom is het ooit begonnen? Wat was de oorspronkelijke purpose? Waarom is het de moeite waard om bij u te werken?

Natuurlijk kijken we ook naar ambities en doelstellingen voor de komende jaren en hoe we gezamenlijk voor een snellere, efficiëntere, en effectievere realisatie van doelen gaan zorgen.

Wat is daarvoor nodig? Welke zaken staan er momenteel in de weg? En wat zijn de gevolgen voor u en voor de organisatie, als het zo blijft als het is? Samen onderzoeken we op welke vlakken efficiëntere manieren bestaan die uw organisatie gaan brengen waar u wilt.

Ons netwerk is inmiddels gigantisch. Wanneer we helder hebben waar u heen wilt met uw organisatie maken we een plan. Welke innovatiemogelijkheden zijn er? Welke technologieën worden er ontwikkeld, die voor u en uw klanten nuttig zijn? Welke investeerders hebben ervaring met uw visie?

Vision Forward Advisory

als strategisch partner faciliteert het samenkomen van uw organisaties met andere partijen, waaronder investeerders, startups, scale-ups, en corporates, zodat er een grote win-win-win situatie ontstaat waar iedereen voordeel van heeft en groeit. Eén ding is zeker: Als u blijft doen wat u altijd gedaan hebt, dan krijgt u ook de resultaten die u altijd gekregen hebt.

Start vandaag met de verandering.

Klanten

Vertrouwd door het MKB en Corporates door heel Europa

Neem contact op

Ik wil informatie over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl