executive search

De toekomstige leiders van uw organisatie bevinden zich niet per sé nu al in uw organisatie of netwerk. Het gaat hierbij natuurlijk om moderne leiders en managers die zich heel goed beseffen wat hun impact is en kan zijn. Mensen met een visie, een constructieve set aan overtuigingen en een bewezen track record.

Zij hebben de ideeën, vaardigheden en de impact die het verschil gaan maken in uw organisatie, bij uw mensen en bij uw klanten.

Maar hoe vindt u deze mensen? Meestal hebben ze een functie waar zij hun talenten al geweldig kunnen uitoefenen. Hoe krijgt u ze verbonden aan uw organisatie, zeker als ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe job? Als competitieve organisatie heeft u de juiste mensen nodig, anders kunt u het verschil niet maken bij uw klanten ten opzichte van alle andere aanbieders.

Vanuit Vision Forward komen wij bij alle soorten bedrijven en we komen in contact met alle soorten professionals, managers en mensen op c-level niveau. Ons netwerk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer divers en omvangrijk netwerk van innovatieve start- en scale ups tot en met megaconcerns.

En wij zijn uitermate goed in staat om onze kennis van mensen met onze kennis van de verschillende bedrijven te koppelen zodat er voor iedereen een win-win-winsituatie gecreëerd wordt.

Wij zorgen ervoor dat de mensen die uw organisatie komen versterken door ons geworven, geselecteerd en gedetacheerd worden. Wij vinden de juiste mensen voor de juiste job. Enthousiast en betrokken. Op executive niveau.

Maar daar stopt het niet bij. Wij blijven hen trainen, coachen, en begeleiden zodat zij hun toegevoegde waarde voor u, uw organisatie, en uw klanten continu blijven vergroten. Nu én in de toekomst.

Start vandaag met de verandering.

Klanten

Vertrouwd door het MKB en Corporates door heel Europa

Neem contact op

Ik wil informatie over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl