executive search

De toekomstige leiders van jouw organisatie bevinden zich niet per sé nu al in jouw organisatie of netwerk. Het gaat hierbij natuurlijk om moderne leiders en managers, die zich heel goed beseffen wat hun impact is en kan zijn. Mensen met een visie, een constructieve set aan overtuigingen, en een bewezen track record.

Zij hebben de ideeën, vaardigheden, en de impact die het verschil gaat maken in jouw organisatie, bij jouw mensen, en bij jouw klanten. Maar hoe vind je deze mensen? Meestal hebben ze een functie waar zij hun talenten al geweldig kunnen uitoefenen. Hoe krijg je ze verbonden aan jouw organisatie, zeker als ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe job?
Als competitieve organisatie heb jij de juiste mensen nodig, anders kun je het verschil niet maken bij jouw klanten, ten opzichte van alle andere aanbieders.

Vanuit Vision Forward komen wij bij alle soorten bedrijven, en zijn wij in contact met alle soorten mensen binnen die organisaties. Ons netwerk is gigantisch, en wij zijn uitermate goed in staat om onze kennis van mensen met onze kennis van de verschillende bedrijven te koppelen zodat er voor iedereen een win-win-winsituatie gecreëerd wordt.

Wij zorgen ervoor dat de mensen die jouw organisatie komen versterken door ons geworven, geselecteerd, en gedetacheerd worden. Wij vinden de juiste mensen voor de juiste job. Enthousiast en Betrokken. Op executive niveau.
Maar daar stopt het niet bij. Wij blijven hen trainen, coachen, en begeleiden zodat zij hun toegevoegde waarde voor jou, jouw organisatie, en jouw klanten continu blijven vergroten. Nu én in de toekomst.

Benieuwd wat dit voor jouw business kan betekenen?

Laten we eens praten.

Klanten

Vertrouwd door het MKB en Corporates door heel Europa

Neem contact op

Ik wil informatie over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl