werving & Selectie

 De juiste mens op de juiste plek is een uitspraak die we veel horen terugkomen. De mate waarin dit waar is in jouw organisatie op dit moment heeft ervoor gezorgd dat je het succes ervaart wat je momenteel ervaart. Samen zijn de mensen een team, een afdeling, een organisatie. Een geheel. En dat is mooi. 

Maar wat gebeurt er als er geen veranderingen meer plaats vinden in dit geheel? Hoe statisch blijft het dan? Hoe zal de organisatie zich ontwikkelen, en klaar zijn voor de veranderingen die de toekomst met zich meebrengt?

In onze ervaring is dit voor veel mensen een bijzonder lastig onderdeel. Nieuwe elementen brengen nieuwe invloeden.

Eén van de redenen dat veel werkgevers de huidige teams laten zoals ze zijn, is omdat het zat zijn om maar continu te investeren in het aannemen, trainen, en inwerken van nieuwe talenten, om vervolgens na een paar maanden alweer afscheid te moeten nemen. ROI zakt door de grond, en dat is niet werkbaar. Ze zijn niet geëquipeerd om hier proactief mee om te gaan. Het is zonde van je tijd, geld, en energie.

Vision Forward Advisory neemt deze risico’s graag over. Wij zorgen ervoor dat de mensen die jouw organisatie komen versterken door ons geworven, geselecteerd, en gedetacheerd worden. Wij vinden de juiste mensen voor de juiste job. Enthousiast en Betrokken.

Maar daar stopt het niet bij. Wij blijven hen trainen, coachen, en begeleiden zodat zij hun toegevoegde waarde voor jou, jouw organisatie, en jouw klanten continu blijven vergroten. Wij weten namelijk 100% zeker dat wanneer jij jouw mensen de mogelijkheden geeft om te blijven leren, te blijven ontwikkelen, en om nieuwe doelen te blijven realiseren, dat zij veel langer bij jouw organisatie aangehaakt blijven om het verschil te blijven maken.

Benieuwd wat dit voor jouw business kan betekenen?

Laten we eens praten.

Klanten

Vertrouwd door het MKB en Corporates door heel Europa

Neem contact op

Ik wil informatie over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl