werving & selectie


‘We hebben de juiste mens op de juiste plek’ is een uitspraak die wij veel horen. Maar het is een statement dat niets zegt wanneer ‘mens’ en ‘plek’ niet goed gedefinieerd zijn. Bovendien klopt het statement vaak op voorhand al niet.

Eén van de redenen dat veel werkgevers de huidige teams laten zoals ze zijn, is omdat ze het zat zijn continu te investeren in het aannemen, trainen en inwerken van nieuwe talenten, om vervolgens na een paar maanden alweer afscheid te moeten nemen. Uw return on investment zakt door de grond en dat is niet werkbaar. Het is zonde van uw tijd, geld en energie.

Maar wat gebeurt er als er geen personele veranderingen meer plaats vinden binnen uw organisatie? Hoe statisch blijft uw bedrijfsvoering en visie op de markt dan wel niet? Kan de organisatie zich dan wel ontwikkelen en klaar zijn voor toekomstige veranderingen? Retorische vragen natuurlijk. En ondanks dat men weet wat de gevolgen zijn doen organisaties hierin vaak te weinig of niets.

Wij merken namelijk dat verantwoordelijken binnen de organisatie dit een bijzonder lastig onderdeel vinden. ‘Nieuwe ambitieuze mensen brengen immers nieuwe inzichten en gebruiken met zich mee en is de bedrijfsvoering dan nog controleerbaar? Houdt onze unieke bedrijfscultuur wel stand?’ We horen het u denken.

Vision Forward Advisory neemt deze risico’s graag over. Wij zorgen ervoor dat de mensen die uw organisatie komen versterken door ons geworven, geselecteerd en gedetacheerd worden. Wij vinden de juiste mensen voor de juiste job. Enthousiast & betrokken en passend bij uw toekomstbestendige organisatie.

Maar daar stopt het niet bij. Wij blijven uw toptalent trainen, coachen en begeleiden zodat zij hun toegevoegde waarde voor u, de organisatie èn uw klanten continu vergroten. Aantoonbaar is namelijk dat mensen veel langer bij uw organisatie aangehaakt blijven om het verschil te maken wanneer ze blijven leren, zich blijven ontwikkelen en steeds nieuwe doelen kunnen benoemen en bereiken.

Start vandaag met de verandering.

Klanten

Vertrouwd door het MKB en Corporates door heel Europa

Neem contact op

Ik wil informatie over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl