Succesvol worden? Vermijd deze dingen!

Dan Waldschmidt heeft een overzicht gemaakt met een aantal levenslessen. Deze lessen zijn voornamelijk fouten die iedereen wel eens maakt. Het zijn fouten qua activiteit, qua doelen, en qua inzichten. Altijd interessant om te leren van andermans fouten, zodat je ze zelf misschien niet maakt en succesvoller wordt.

De meest belangrijke reden waarom je doet wat je doet, is natuurlijk omdat je ervan overtuigd bent dat het de beste optie is. Als jij ervan overtuigd bent dan méér prospecten gaat leiden tot meer deals, dan ga je dus je prospecting activiteiten opschalen. Als jij ervan overtuigd bent dat, omdat jij de baas van een afdeling bent, mensen maar gewoon moeten doen wat jij zegt, dan ga je dat dus ook op die manier communiceren.

Wanneer jij ervan overtuigd bent dat conflicten louter vervelend zijn, dan zul je nooit iets écht met iemand kunnen uitspreken. Want je zult geen conficten (hoe minimaal of snel opgelost ook) aangaan.

Wat zijn de fouten die jij gemaakt hebt? Schrijf ze op, en leer ervan. Welke overtuigingen heb je die daaraan ten grondslag liggen? Schrijf ze op, en leer ervan. Dit helpt je succesvol worden.

Kortom: Jouw overtuigingen zijn essentieel in alles wat je doet.

Alles wat je doet, hoe je dat doet, wanneer je dat doet, en waarom je dat doet is gebaseerd op de overtuiging die daaronder ligt. Succesvol worden ligt aan jouw overtuigingen.

Leer van Dan Waldschmidt, en kijk of jij herkent welke overtuigingen gepaard gaan met zijn lijst aan vergissingen. De volledige lijst vind je hier: 26 mistakes that will stop you from achieving what you want in life.

Welke herken je bij jezelf? Waar kun je van leren?

Wij van Vision Forward gaan graag met je in gesprek. Dan kunnen we bespreken welke overtuigingen er bij jou in de weg staan voor succes.