Welke events zijn wij binnenkort bij in de buurt?

Wij komen graag met jou in contact! Om kennis te maken, om de ontwikkeling van jouw professionals te bespreken, of gewoon om een bak koffie te doen. Wij geloven in de waarde van persoonlijk contact, en daarom zijn wij regelmatig op netwerk events te vinden.

Welke events zijn mensen van Vision Forward bij aanwezig? Lees de blog!

Wil jij nou ook graag met ons in contact komen tijdens een zakelijk event? Bekijk dan onderstaande lijst, en dan zie je waar wij de komende tijd te vinden zijn. Laat ons weten dat je eraan komt, en dan drinken we graag een kop koffie met je.

  • 07 en 14 november 2019 is onze CEO Martijn aanwezig als spreker bij de SMA events. Op 07 november spreekt hij over het beïnvloeden van onbewuste beslissingscentra, Subconscious Influencing, in Pathé Arnhem, en op 14 november doet hij dat in Pathé Groningen. Klik op de links hieronder om je aan te melden.
    07 november 2019, SMA Oost
    14 november 2019, SMA Noord
  • Op 12 december 2019 is Stephan aanwezig bij de kennissessie “WAB en Sales en Bier” van Ronin ICT en de Jopen Brouwerij. De focus van het event is de WAB, die per januari in werking treedt, en succesvol worden in sales. Klik hier om je aan te melden!

Ben je erbij? Hopelijk wel! Mocht het nou niet lukken, laat dan hier een bericht achter, en dan komen we binnenkort alsnog even kennis maken. Natuurlijk wel onder het genot van een kop koffie!