Wat is een Quake Book?

Soms lees je een boek, artikel, of blog die er voor zorgt dat je de wereld écht anders gaat bekijken. Er is een periode vóór dat boek, en de periode ná dat boek. In essentie is dat een Quake Book. Een boek wat JOU verandert.

Als je op mij lijkt, en van lezen houdt, dan weet je dat er een gigantische hoeveelheid boeken is geschreven. Dat is inclusief een grote hoeveelheid slechte boeken. Niet per se slecht in ieders perceptie, maar slecht op een manier dat het jou niet gaat helpen bij het realiseren van jouw Doelen.

Ik houd ontzettend van lezen. Het is voor mij een stuk ontwikkeling, zowel op het persoonlijke als het professionele vlak. Ik geloof er heilig in dat je heel veel kennis, overtuigingen, en praktische stappen kunt leren van andermans ervaringen. En dat is precies wat ik uit het lezen van boeken haal. Fictie én non-fictie.

Als ik geloof dat er waarde in een boek zit, zal ik onderdelen eruit gaan toepassen in mijn dagelijkse praktijk. De boeken die op deze lijst staan, hebben mij precies dat soort waarde gegeven. En wanneer ik handige inzichten uit deze boeken kan halen, zou jij dat ook moeten kunnen. Toch?

Hieronder staat mijn reading list van Quake Books. 
Geniet ervan, en veel toepassing gewenst.


Onderstaande links zijn affiliate links naar Nederlandse edities van de boeken. Desondanks wil het wel eens voorkomen dat er geen goede Nederlandse vertaling is. Dan wordt er gelinkt naar de originele taal.

Non-fictie

Stoïcijnse filosofie

Fictie


Wat zijn jouw Quake Books? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail om ’t ons te vertellen.

vision forward books 1 | Vision Forward International