Als trainers komen we door heel Nederland, en natuurlijk ook daarbuiten. En wanneer we dan een groep enthousiaste deelnemers voor ons hebben, gebeuren er een hoop mooie dingen. Vooral de rit naar het Onbewuste heeft altijd een grote impact, en daar genieten wij ook van als trainers.

Het avontuur van de deelnemers is niet het enige gave aan de Vision Forward trainingen. Natuurlijk vinden wij de inhoud zelf ook fascinerend, we omgeven er ons dagelijks mee.

We weten dat de omgeving waarin je je bevindt, bij het leren van nieuwe en fascinerende kennis en vaardigheden, ook een impact heeft op het leerproces. Daarom is het zo gaaf om trainingen te volgen op andere locaties dan de interne meeting room.

Onze collega Mark van Dam heeft onlangs op zo’n gave locatie mogen trainen. Hij trainde in de oude bibliotheek in Haarlem, en heeft wat foto’s gedeeld met de club. In zijn woorden:

Vandaag trainen in het 450 jaar oude gebouw van de bibliotheek in Haarlem. Als trainer ben je toch een bevoorrecht mens.

Mark van Dam

Benieuwd wat de impact is van een andere omgeving dan normaal, tijdens het trainen? Daar gaan we natuurlijk graag met je over in gesprek. Dan kijken we samen hoe je de trainingsdagen zo effectief en optimaal kunt besteden. Neem contact op met ons, dan praten we verder.