Videobellen met Impact

Videobellen met Impact

Tijdens de coronaperiode maken we allemaal veelvuldig gebruik van videobellen. Tools zoals Microsoft Teams, Google Hangouts en Zoom zijn niet meer weg te denken. We kunnen wel stellen dat beeldcommunicatie voorlopig ‘het nieuwe normaal’ is geworden. Maar… is videobellen ook effectief? Totaal niet, als je geen handvatten hebt.

chris montgomery smgTvepind4 unsplash 1 | Vision Forward International
Videobellen met Impact

Al ver voor de coronacrisis ontwikkelde Vision Forward een training om effectief te kunnen videobellen, want onze klanten moeten zaken doen met handelspartners over de hele wereld. En wat we onze grote accounts al langer leren, stellen we nu ook als daadkrachtige workshop beschikbaar voor jou: ‘Videobellen met Impact’. Deze workshop is met name geschikt voor verkopers, accountmanagers en relatiebeheerders.

Je leert hoe je effectief je doelen bereikt via videobellen. Ook leer je hoe je comfortabel communiceert via een scherm zodat je jouw toegevoegde waarde écht kan overbrengen op klanten en prospects. Onderscheid jezelf op een unieke en professionele manier van je concurrentie. Maximaliseer je impact met online face-to-face gesprekken!

visuals Y4qzW3AsvqI unsplash scaled 2 | Vision Forward International

Open Training 

Wil je gebruik maken van deze Open Training? Schrijf je dan hieronder in! De investering vraagt €250,- (excl. BTW) en dan zit je in een groep van maximaal 9 man. Laat je gegevens achter en we komen met je in contact!

InCompany Training

Wil jij gebruik maken van deze workshop met jouw team of afdeling? Dat kan met de InCompany oplossing! Laat je gegevens achter, en we komen met je in contact voor een maatwerkoplossing die het beste past bij jullie organisatie en teams.

Wij zijn Vision Forward. Onze trainingen, cursussen en workshops worden wereldwijd afgenomen door toonaangevende organisaties.