coaching

scan me 1 | Vision Forward International

Vision Forward Icon 09 3 | Vision Forward InternationalHet bijhouden van de wereld om ons heen kan soms overweldigend zijn, en dit zorgt er vaak voor dat we de beste versie van onszelf blijven najagen.

De Vision Forward Coaching diensten zijn een expeditie in persoonlijke innovatie. Onze Coaching diensten verschaffen onze klanten de tools en inzichten die absoluut noodzakelijk zijn om de beste te worden die ze kunnen zijn.

iStock 639796498 1 5 | Vision Forward International
Om wat voor reden dan ook is het soms moeilijk om door de bomen het bos te kunnen zien. Tegenwoordig ligt de focus vaak zodanig op de details dat we het grotere plaatje niet meer zien. Tijdens dit proces wordt er een begrip gecreëerd van de vragen, bedenkingen, doelstellingen, en barrières die onze klanten mogelijk hebben, en daarna geven we ze alles wat ze nodig hebben om vol vertrouwen het heft weer in eigen handen te nemen. Niet alleen qua het werk wat ze doen, maar ook qua hun leven.

Benieuwd wat dit voor jouw mensen, jouw business, en daarmee voor jouw klanten kan betekenen?

Laten we eens praten.

Persoonlijke innovatie is een interventie op het niveau van overtuigingen, en dit biedt hen de aandacht, adviezen, en ankers die absoluut nodig zijn om échte verandering teweeg te brengen. Dit helpt zowel de werknemer als de werkgever. “Er is een tekort aan talent, en je zult wat moeten geven om in staat te zijn top-talent te behouden. Je hoeft geen mega-miljarden bedrijf te zijn, of honderden duizenden euro’s uit te geven om mensen luxe voordelen te bieden of hen als een rockster te behandelen; wat je wél moet doen is mensen de mogelijkheid geven om te groeien, om te evolueren en te veranderen om aan de behoeften van jouw werknemers te voldoen.” (Wendy Duarte Duckrey, Vice President of Recruiting bij JPMorgan Chase) Geïnteresseerd om meer te leren? Kom in contact!
iStock 653881600 1 1 7 | Vision Forward International
image001 9 | Vision Forward International

Kantooruren

M-V: 08.00 - 17.00
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bezoek ons

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

Neem contact op

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl

Neem contact op

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl