customer experience

scan me 1 | Vision Forward International

Icoon Customer Experience 426x426 3 | Vision Forward International

De wereld verandert. Klanten en burgers zijn mondiger, interactiever en ze stellen eisen aan leveranciers, of dat nou commerciële bedrijven of non-profit organisaties zijn. Ze willen transparantie, snel geholpen worden, klantvriendelijkheid, meedenkend vermogen bij situaties die afwijken van de standaard. En dat is natuurlijk ook volkomen terecht. Om dát als (overheids-)organisatie te kunnen bieden zul je intern een geoliede machine moeten zijn. 

text customer experience 1 5 | Vision Forward International

Een geoliede machine betekent dat collega’s efficiënt met elkaar kunnen samenwerken en dezelfde doelen nastreven. En dat ze alle ins & outs van klantbeleving kennen. Zowel de beleving van hun interne klanten (zoals leidinggevenden en collega’s van andere afdelingen) als die van hun externe klanten (zoals burgers en ondernemers). Teamwork, eigenaarschap en empathie, daar gaat het om.

Is jouw organisatie klaar voor een nieuwe fase waarin jullie het verschil maken? Eentje waarin de teams zich optimaal kunnen focussen op resultaat en tegelijk 200 procent klantvriendelijkheid zijn? Dan is je organisatie klaar voor Vision Forward.

Benieuwd wat dit voor jouw mensen, jouw business, en daarmee voor jouw klanten kan betekenen?

Laten we eens praten.

Vision Forward is een organisatie die bestaat uit zeer ervaren gedragsexperts. We zijn doeners met intellectuele bagage. We baseren ons enerzijds op wetenschappelijk erkende en bekroonde theorieën en anderzijds op jarenlange praktijkervaring met samenwerken en klantbeleving. Dat doen we volgens een uniek concept waarbij slimme beïnvloeding van het Onderbewuste centraal staat.

We innovate people

In onze trainingen ontwikkelen deelnemers inzicht in hun omgeving. Maar ook in wat ze zelf belemmert om een volgende stap te maken in hun eigen succes, dat van hun collega én dat van de burger of klant.

Tegelijkertijd krijgen ze inzicht in de overtuigingen van anderen zodat ze het gewenste effect oogsten bij elk individu. Op deze manier herkent iedereen de persoonlijke en unieke stijl van je organisatie.

iStock 490926205 1 7 | Vision Forward International
iStock 653881600 1 1 9 | Vision Forward International

Onze trainingen zijn concreet en doelgericht. Je bent gewaarschuwd. Ze zitten vol eyeopeners. We wisselen superinteressante theorie af met levensechte praktijkoefeningen.

We werken voor non-profitorganisaties en profitorganisaties. De sectoren waarin zij opereren zijn divers. Van energie tot overheid, van telecom tot hardware. Allen hebben ze echter één ding gemeen: Ze willen hun doelen bereiken en zijn bereid op onconventionele en gedurfde wijze te transformeren.

Wil je weten hoe we je kunnen helpen optimaal samen te werken en positieve klantbeleving te realiseren? We gaan graag met je in gesprek.

Wil je meer weten over ons onderbewuste brein? Lees onze whitepapers.

image001 11 | Vision Forward International

Kantooruren

M-V: 08.00 - 17.00
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bezoek ons

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

Neem contact op

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl

Neem contact op

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl