leadership development

scan me 1 | Vision Forward International

Vision Forward Icon 08 3 | Vision Forward InternationalEen van de eerste stappen in het zijn van een leider is erkennen dat de titel naast je naam je niet per se een leider maakt.

Wat lastig is in het begin is om een ander te volgen, en zowel het heden als de toekomst aan de beslissingen van een ander over te laten. Het omarmen van deze verantwoordelijkheid betekent dat we de capaciteit moeten hebben om een ander écht te begrijpen en mee te communiceren, terwijl je ook beheert wat er nu speelt en anticipeert op wat er gaat komen. 

Benieuwd wat dit voor jouw mensen, jouw business, en daarmee voor jouw klanten kan betekenen?

Laten we eens praten.

iStock 820889114 2 5 | Vision Forward International
We kunnen het ons niet veroorloven om te leiden door alleen te kijken hoe het vroeger ging. Als leiders moeten we onszelf ook ontwikkelen. We hebben de neiging om KPI’s veel belangrijker te maken, alsof het onze Doelen zijn, terwijl we onze echte, lange termijn Doelen uit het oog verliezen. Dit betekent niet dat KPI’s niet belangrijk zijn, maar over het algemeen zijn het korte termijn meetinstrumenten. Wat zijn de mogelijkheden voor groei? Welke promoties liggen er in het verschiet? Wat zijn de Doelstellingen van morgen? Wat zijn de KPI’s van morgen? Hoe gaan onze interne en externe klanten ons morgen herkennen? Door grip te krijgen op het Onderbewustzijn gaan we jou in staat stellen om overtuigend te communiceren, en om rationele antwoorden te geven op de bovenstaande vragen, wat helderheid en redelijkheid biedt op jouw beslissingsprocessen.
Als wij niet innoveren als leiders, hoe kunnen wij dan van onze medewerkers verwachten dat zij intrinsiek gemotiveerd zijn om ons te volgen? Ben jij gemotiveerd om morgen ook een Leider te zijn? Neem contact met ons op!
image001 7 | Vision Forward International

Kantooruren

M-V: 08.00 - 17.00
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bezoek ons

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

Neem contact op

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl

Neem contact op

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl