Summer Sales Experience

HAAL ALLES UIT DE ‘RUSTIGE’ ZOMERPERIODE MET EEN UNIEKE TRAINING

Je weet wat sales is. Dat hoeft niemand jou als accountmanager of zelfstandig ondernemer meer te vertellen. Toch zegt je gut feeling dat er meer in zit. Meer new business, meer cross-selling, meer up-selling.

De zomerperiode is voor veel mensen een tijd waarin weinig sales plaats vindt. Mensen zitten in hun hoofd al bij de vakantie. Maar hoe zorg je er nou voor dat ook deze periode voor jou een winstgevende tijd is? Dat leer je bij de Vision Forward Summer Sales Experience! 

In een praktijkgerichte oefensetting geven we je alle skills & tools om je prospect/klant nauwkeurig te observeren zodat je kunt bepalen hoe zijn onbewuste beslissingsproces is opgebouwd en hoe je de kracht van het onbewuste brein gebruikt. Je leert hoe je gesprekspartner jóu gaat beschouwen als toegevoegde waarde in zíjn business. En hoe jij zijn cruciale Influencer wordt in plaats van just another sales man.

Onze leerstof is gebaseerd op erkende en geroemde wetenschappers, beproefde systemen en succesvolle methoden. Nul procent vaagheid. Het is keihard concreet en doelgericht. 

Toptrainers gaan met jou en andere deelnemers drie dagen intensief aan de slag. Dat doen we op een prima locatie zonder afleiding. Je bent volledig gefocust.

⇒ Targets halen

⇒ Bonussen pakken

⇒ Autonomie als consultative seller

⇒ Aanzien als Influencer

⇒ Duur: 3 dagen, 09:00-17:30 uur

⇒ Tarief: € 1.800,00 ex BTW voor 3 dagen

Dit is inclusief locatie, materialen, koffie/thee/ijswater op de dag en een heerlijke lunch.

⇒ Data: 03, 04 en 05 juni 2019

⇒ Locatie: ISVW

Dodeweg 8, 3832RD in Leusden

Ja: ik schrijf mij in voor Summer Sales Experience

Neem contact op

Ik wil geïnformeerd worden over:

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl