trainingen voor iedereen

scan me 1 | Vision Forward International

Vision Forward Icon 12 3 | Vision Forward InternationalWij stellen bedrijven, en de mensen die voor hen werken, in staat om écht succes te worden. Dat doen wij door middel van een unieke combinatie van vaardighedenontwikkeling en beïnvloeding van het Onbewuste Brein. Hierdoor verbeteren de sales- en leiderschapsresultaat structureel, samen met de persoonlijke en organisatorische effectiviteit.

iStock 653881600 1 1 5 | Vision Forward International

Vanzelfsprekend doen wij dit veel met hele teams. Leiderschapsteams, sales teams, en operationele teams. Maar wij houden ook rekening met nieuwe mensen in een team, en die worden niet per se aangenomen wanneer het team een ontwikkelingstraject in gaat.

Vaak genoeg gebeurt het dat een nieuwe medewerker ná de serie trainingen wordt aangenomen. Laat je deze persoon dan achterblijven? Natuurlijk niet. Het is toch van belang dat deze persoon binnen de kortste keren op hetzelfde niveau zit als zijn of haar teamgenoten, qua kwaliteit én kwantiteit?

Daarnaast merken wij ook dat er genoeg ondernemers zijn, die leidinggeven aan een organisatie, of als ZZP’er een consulterende rol hebben bij organisaties, zichzelf willen ontwikkelen. Waarom zouden zij achterblijven?

De impact die zij kunnen realiseren bij hun klanten en opdrachtgevers zal alleen maar toenemen, op het moment dat zij beter in staat om meer grip te hebben op de onbewuste beslissingsprocessen van de mensen in hun omgeving.

back black and white buildings 1435194 7 | Vision Forward International
iStock 641845440 9 | Vision Forward International

Voor deze mensen, die zichzelf zelfstandig willen of moeten ontwikkelen, hebben wij specifieke groepen. Dit zijn onze Open Trainingen, op het gebied van Commerciële Ontwikkeling of op het gebied van Leadership Development.

De deelnemers in deze trajecten zijn ofwel de medewerkers van reguliere klanten, die op hetzelfde niveau moeten opereren als hun collega’s, ofwel zelfstandige ondernemers die hun invloed op de omgeving willen vergroten.

Open Sales Trainingen

Vision Forward Icon 12 11 | Vision Forward International

Open Leadership Trainingen

Vision Forward Icon 08 13 | Vision Forward International

image001 15 | Vision Forward International

Kantooruren

M-V: 08.00 - 17.00
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bezoek ons

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

Neem contact op

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl

Neem contact op

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl