open trainingen:

leadership development
image 1 | Vision Forward International

Vision Forward Icon 08 3 | Vision Forward InternationalOnze wereld lijkt steeds diffuser, sneller en chaotischer te worden. Je bent daardoor veel tijd en energie kwijt aan het begeleiden van medewerkers om hen tot resultaat te brengen. Hoe kun je dit efficiënter bereiken? Wat kun je doen om de motivatie van die medewerkers verantwoord te verhogen, zelfs op langere termijn? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers meer vanuit zichzelf opstarten en afmaken? Om daarmee zowel direct als op lange termijn resultaten te behalen.

In dit programma van Vision Forward halen we in korte tijd naar boven wat jouw eigen leiderschapsstijl is, welke effecten dit op je medewerkers en hun resultaten heeft.
We behandelen moderne en bewezen leiderschap interventies waarmee je direct aan de slag kunt.

Deze training is jouw oplossing wanneer je:

  • leiding geeft aan een team van medewerkers of gaat dit binnenkort doen;
  • voelt dat er meer uit de individuele teamleden te halen is;
  • doelen wilt stellen waardoor je gezamenlijk met je team inspiratie krijgt om die te halen;
  • samen meer grip wilt krijgen op de snel veranderende situaties.

summer leadership experience

28, en 29 mei 2019

 Meld je snel aan!

manager or leader?

23 en 24 september 2019

 Meld je snel aan!

Vision Forward Leadership Definition 5 | Vision Forward International

Deelnemers aan dit programma

Je hebt een functie met beslissende bevoegdheid, dan wel je krijgt dit binnenkort. De deelnemers kunnen van één hiërarchische laag zijn, bijvoorbeeld het Management Team, of van verschillende bedrijfsniveaus wanneer het gaat om het incorporeren van een krachtige leiderschapsvisie binnen de gehele organisatie.

De training is een logische stap in het verder professionaliseren van leidinggevenden van verschillende afdelingen. In de open vorm zijn er deelnemers van verschillende organisaties, waardoor andere perspectieven belicht worden en de leeropbrengst verder vergroot.

Wat haal je uit het programma?

Je ontwikkelt een persoonlijke leiderschapsstijl. Om deze vervolgens eenvoudig in te zetten bij de verschillende activiteiten in jouw dagelijkse praktijk. En ook privé. Deze persoonlijke stijl is voor jouw medewerkers en directe leidinggevende herkenbaar en inspirerend en zij zullen die stijl zeker waarderen, waarmee het uiteindelijke resultaat positief wordt beïnvloed.

Wat is de inhoud van de training Leidinggeven?

In de training zet je jouw resultaat in het aansturen van een groep medewerkers centraal en ontwikkel je jouw eigen persoonlijke leiderschapsstijl. Je leert je medewerkers te begrijpen, te motiveren en met een klinkend resultaat te boeien en te binden aan jouw persoon. Je medewerkers en je directe leidinggevende houden een tevreden gevoel over aan de samenwerking. En jij? Een goed resultaat met tevreden medewerkers.

Hoe bereiken we de resultaten?

In verschillende stappen, met een korte uitleg, worden de verschillende strategieën vertaald naar gedrag. Aan de hand van diverse praktijkcases wordt vervolgens gewerkt aan jouw persoonlijke stijl.

Deze training duurt 3 x 2 dagen waarin die stijl wordt ontwikkeld zodat deze volledig bij je past en natuurlijk aanvoelt. Daarna werk je aan een verdere verankering van de aangereikte methodieken.

Neem contact op

Ik wil geïnformeerd worden over:

image001 7 | Vision Forward International

Vison Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl