sales training

Vision Forward Icon 12 3 | Vision Forward International

Vision Forward Sales Training diensten gaan veel verder dan traditionele vaardigheden ontwikkeling, wat op z’n best een tijdelijke oplossing is.

We beginnen met het creëren van begrip op het niveau van Overtuigingen en persoonlijke inzichten. Met elke stap voorwaarts, verbinden we de persoonlijke inzichten met de perceptie van de klanten. We zijn gebonden aan de term “Sales Training” voor marketing redenen, zoals vertrouwdheid, maar we bieden zo veel meer.

iStock 652851714 2 5 | Vision Forward International
Wat we doen is het aanboren van de irrationele (onbewuste) werking van de geest, kijkend naar wat ons écht verbindt. Simpel gezegd: Klanten zijn onbewust, verkopers zijn onbewust, en we zijn allemaal tot op zekere hoogte onbewust. Wanneer je je hiervan bewust wordt en dit begrijpt, stelt dat ons in staat om een naar voren gerichte dialoog aan te wakkeren en dit is precies wat het succes naar extreme hoogtes leidt. Natuurlijk zijn de vragen rondom de huidige staat relevant, maar we gaan de resultaten van morgen niet veranderen door ons blind te staren op de resultaten van gisteren. De veranderende omstandigheden van de markt, en de vaardigheden van verkopers om echt grip te krijgen op de kern doelstellingen van de klant, maken nog steeds het verschil. Dit wordt niet alleen gedaan door het naar binnen duwen van producten of diensten, maar door het stellen van specifieke vragen die gaan resoneren met zowel de bewuste als onbewuste motieven en drijfveren van jouw klanten. Het is alsof we de wereld voor je uitpakken, en bloot leggen wat vaak verhuld wordt door spreadsheet management.

Meer leren over het verschil tussen goede sales en EXTREEM SUCCESVOLLE SALES?

Benieuwd wat dit voor jouw mensen, jouw business, en daarmee voor jouw klanten kan betekenen?

Laten we eens praten.

Wij leren Sales en Marketing teams om een klik te maken met het onderbewuste van de klanten. Dit stelt onze klanten in staat om op een veel dieper niveau een verbintenis aan te gaan met hun klanten, gebouwd op vertrouwen en een gevoel van gezamenlijk de doelen realiseren. Sterker nog, de beste omschrijving van wat we doen is door het gebruik van dezelfde terminologie als onze klanten gebruiken voor hun productontwikkeling: Wij innoveren sales mensen, door hen de juiste tools te verschaffen om te evolueren, net als onze klanten doen met hun ontwikkelingsafdelingen als het gaat om het upgraden van producten. De kennis ligt voor het oprapen, zoekresultaten zijn beschikbaar binnen milliseconden… Onszelf onderscheiden wordt niet langer beoordeeld door wat we weten, maar door te weten welke vragen we moeten stellen en hoe we die stellen. Het begint met het begrijpen en communiceren hoe succes er voor jou uit ziet, voor jouw bedrijf, en jouw klanten. Er is een grote kans dat jouw markt is ontwikkeld, en dat jij jouw producten en diensten hebt moeten aanpassen om overeen te komen met wat jouw klant nodig heeft. Wat doet jouw Sales en Marketing team om voor te blijven op de vragen van morgen? Als jij er klaar voor bent om jouw sales te innoveren, neem dan contact met ons op.
iStock 653881600 1 1 7 | Vision Forward International
image001 9 | Vision Forward International

Kantooruren

M-V: 08.00 - 17.00
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bezoek ons

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

Neem contact op

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl

Neem contact op

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl