wie zijn wij

scan me 1 | Vision Forward International
Vision Forward Icon 12 3 | Vision Forward International

Onze missie

Om bedrijven, en de mensen die voor hen werken, in staat te stellen om écht succesvol te worden door middel van een unieke combinatie van vaardighedenontwikkeling en de aangeboorde kracht van irrationeel gedrag, waardoor de sales- en leiderschapsresultaten verbeteren, samen met de persoonlijke en organisatorische effectiviteit. In een wereld van technologische innovatie, innoveren wij mensen.
3D9A7368 1024x682 1 5 | Vision Forward International
Wij zijn een diverse groep van gedragsexperts, gefocust op uw succes, en het succes van uw klanten. Wij realiseren effectieve gedragsverandering door slimme beïnvloeding van het Onderbewuste. Wat ons werkelijk uniek maakt in de markt, is de combinatie van vaardighedenontwikkeling en het bewust zijn van de invloed die de irrationele mind heeft op gedrag.

Filosofie

Het gedrag van mensen is een complexe mengeling van ingrediënten, geworteld in genetica, opvoeding, scholing, ervaringen, omgevingen, en een blik op de toekomst. Om écht te inspireren, te stimuleren, en gedragsverandering te verankeren, moet je kennis hebben van, en begrip hebben voor, de eerdergenoemde complexiteit. Ook moet je in staat zijn om oprecht te kunnen communiceren met alle gedragsbepalende persoonlijkheidstypes.
3D9A7928 2 7 | Vision Forward International

Benieuwd wat dit voor jouw mensen, jouw business, en daarmee voor jouw klanten kan betekenen?

Laten we eens praten.

3D9A7658 9 | Vision Forward International
De Vision Forward methodieken zijn gebaseerd op een combinatie van psychologische theorieën van de Meesters zoals Carl Jung, Daniel Kahneman, en Dan Ariely.
Wij zijn expert beoefenaars in het profileren van persoonlijkheden met tools zoals het Enneagram, MBTI, DISC, Insights, en de wetenschappelijke onderzoeken over hoe het Bewuste en het Onderbewuste leren.

Blended Learning Academy

Sinds de oprichting van Vision Forward is de organisatie gegroeid tot een Blended Learning Academy, gefocust op gedragsverandering als katalysator voor persoonlijke ontwikkeling, met specialisten op het gebied van sales training, coaching, het ontwikkelen van Leiderschap, en Team Building via zowel on-site als via digitale interactie.

Waarom

Beïnvloed door technologie zijn de businessmodellen en de verwachtingen van klanten drastisch veranderd. We kunnen niet zomaar doen wat we altijd gedaan hebben en automatisch succes verwachten. Of je nou gedreven wordt door de concurrentie, de innovatie van simpele zaken die we voor lief nemen, of theorieën (zoals Singularity) die nu werkelijkheid worden, we moeten evolueren met de wereld om ons heen.

Exponentiële technologieën zijn de snelheid van innovatie verder aan het versnellen, en dit verkort de levensduur van producten, services, en businessmodellen. Omringd door al deze veranderingen is het essentieel dat we zowel ons Bewustzijn vergroten en optimaliseren wat ons samenbrengt.

iStock 647200496 11 | Vision Forward International
3D9A7725 1024x682 1 13 | Vision Forward International

Onze kracht

Onze unieke kracht is onze bekwaamheid om de proposities van onze klanten te vervlechten met de nieuwste inzichten in sales, marketing, leiderschap, en gedrag, om zo specifieke acties te creëren die resoneren met een organisatie.

Ongeacht van waar onze klantrelatie aanvankelijk is begonnen (sales training, coaching, leadership development of team building), wij begrijpen hoe de geest werkt en hoe organisaties neigen te evolueren.

Verandering is onvermijdelijk. Hoe wij ons er aan aanpassen bepaalt onze levensvatbaarheid richting de toekomst. De belofte van Vision Forward om bedrijven in staat te stellen om te ontwikkelen is een voortdurend proces van innovatie, wat draait om het hart en de ziel van een organisatie, namelijk haar mensen.

image001 15 | Vision Forward International

Kantooruren

M-V: 08.00 - 17.00
Zat: Gesloten
Zon: Gesloten

Bezoek ons

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

Neem contact op

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl

Neem contact op

Vision Forward International BV
Hollandse Hout 358
8244 GR Lelystad

+31 (0)320 – 844 170
info@visionforward.nl